Why Perlu Alamat Penuh utk Pasang Unifi? Nama Taman Tak Cukup?
Coverage

Why Perlu Alamat Penuh utk Pasang Unifi? Nama Taman Tak Cukup?

Anda plan nak pasang unifi? Dah contact agent-agent yang ada? Once dah contact, SOP biasa agent akan mintak anda share alamat details. Alamat details ye gais. Part ni sangat ramai yang hesitate nak bagi. Kita faham. Bukan mudah-mudah nak bagi address penuh kat orang yang kita tak kenal kan. Unfortunately, untuk melayakkan anda pasang unifi….

Senarai Kontraktor Unifi Bagi Anda yang Perlukan Bantuan Pakar
Pemasangan Unifi

Senarai Kontraktor Unifi Bagi Anda yang Perlukan Bantuan Pakar

Seperti yang anda sedia maklum, ade beberapa keadaan dimana anda memerlukan bantuan dari pakar berkenaan isu-isu teknikal unifi. Contohnya, isu pemasangan unifi. Kan ada 2 jenis. 1. Standard Installation2. Non-Standard Installation Untuk standard installation (pemasangan standard), anda tak perlu keluarkan sebarang kos sebab semuanya TM yang tanggung. Tapi untuk non-standard installation (pemasangan tak standard) seperti…