Coverage Unifi Available untuk Rumah Anda, So What’s Next?
Coverage

Coverage Unifi Available untuk Rumah Anda, So What’s Next?

Part ni paling best. Once saya dah text anda dengan ayat yang lebih kurang macam ni… “Salam tuan. Saya dah check unifi coverage kediaman tuan. Alhamdulillah ada liputan. Support sehingga 300mbps” Alhamdulillah, mesti anda hepi kan? Dah terbayang rumah akan ada internet sendiri tanpa had. Yelah, zaman sekarang ni boleh kata internet ni satu keperluan….

Proses Pemasangan Unifi. Standard vs Non-Standard
Pemasangan Unifi

Proses Pemasangan Unifi. Standard vs Non-Standard

Pemasangan percuma! Semuanya percuma. Itulah janji manis sesetengah agent. Namun tidak dinyatakan situasi macam mana yang dikira percuma dan yang tidak. Jom saya kongsikan jenis pemasangan dan kos-kos yang terlibat. Dalam artikel ni, anda akan familiar dengan standard installation atau pemasangan standard dan pemasangan tidak standard (optional). Maklumat ini penting bagi memastikan anda dan kontraktor…

Promosi UNIFI TRY ME Tak Rugi Cuba | Promosi Masih Berjalan
Plan Unifi

Promosi UNIFI TRY ME Tak Rugi Cuba | Promosi Masih Berjalan

UPDATED JULY 2020: Pakej ini masih ditawarkan. So grab cepat-cepat! UNIFI sekali lagi buat promosi yang dipanggil TRY ME. Promo try me ni nak bagi tahu semua bahawa anda akan dapat Internet tanpa had secara percuma selama sebulan! Serius lah! Serius! Walaubagaimanapun, promo ni sampai 30 Jun 2020 je. So kalau anda berminat nak pasang…

Plan Unifi 2020 untuk Kediaman Anda. Bermula RM89 Sebulan
Plan Unifi

Plan Unifi 2020 untuk Kediaman Anda. Bermula RM89 Sebulan

Kali ni saya akan share dengan anda plan unifi 2020. Untuk internet rumah, just ada 7 tier dan kesemuanya offer unlimited data. Plan unifi paling rendah harga bermula RM89 sebulan dan yang paling premium RM349. Anda perasan tak untuk 100mbps ada 2 jenis? Speed sama tapi harga beza kan? Untuk tahu perbezaan setiap plan, just klik…