Cara Tukar Password Unifi – Router Archer AC1200 Dual Band
Teknikal

Cara Tukar Password Unifi – Router Archer AC1200 Dual Band

Anda rasa wifi yang anda pakai sekarang ni secure tak? Teringin nak tukar password unifi rumah? Jom follow tutorial ni. Cara dia mudah je. Nota: Saya menggunakan router Archer AC1200 Dual Band untuk tutorial ini. Cara Tukar Password Unifi Open web browser Boleh guna chrome, mozilla atau sebagainya. Dan type nombor di bawah ni dan…

Cara Cek Signal Telco Terbaik di Kawasan Anda 2021 | Opensignal App
Coverage

Cara Cek Signal Telco Terbaik di Kawasan Anda 2021 | Opensignal App

Sering tertanya-tanya signal telco mana yang paling laju di kawasan anda? Persoalan ni biasa timbul bila kita nak buat kerja tapi signal macam siput. Mula lah nak survey mana yang laju. Selain tu ada jugak yang teringin nak pasang unifi tapi kawasan belum ada coverage fibre. So option yang ada hanyalah signal dari telco provider…