Berapa Bil Unifi Bulanan Untuk Pakai Unifi Fibre?
Billing

Berapa Bil Unifi Bulanan Untuk Pakai Unifi Fibre?

Saya plan nak pasang unifi. Tapi sebelum tu nak tahu jugak berapa bil unifi setiap bulan? Al-maklumlah, sekarang kita kena bijak merancang. Kalau tak buat perancangan susah di kemudian hari. Ni contoh pengguna yang bijak! Hi semua! Bertemu lagi kita di blog pakarfibre. Untuk topik kali ni, saya akan ceritakan secara ringkas tentang komitmen bulanan…

Pakej Unifi 2022 Unlimited Internet | Unifi Home Fibre
Plan Unifi

Pakej Unifi 2022 Unlimited Internet | Unifi Home Fibre

Apa yang saya akan dapat bila subscribe unifi home fibre? Azwan Alee 1. Unlimited Internet Basically, semua pakej unifi 2022 adalah unlimited. Maksud unlimited kat sini, internet yang anda dapat kat rumah tu takde kuota. Download movie 2Gb? Download file 100Gb? Nak download entire movie P.Ramlee? Takde masalah. Anda boleh pakai internet tu sampai lebam….

Upgrade Streamyx ke Unifi Fibre
Plan Unifi

Upgrade Streamyx ke Unifi Fibre

Saya pengguna streamyx nak tukar ke unifi fibre. Auto atau manual? “Saya pengguna Streamyx, TM akan pasang fiber kat kawasan rumah saya dalam masa terdekat iniā€¦Adakah saya perlu memohon atau akaun saya ni secara automatik convert ke Unifi fiber?” Abang Ali Jawapan: Abang Ali kena mohon secara manual. Tapi sebelum nak mohon, wajib kena check…