Coverage

Nak Daftar Unifi? Ini Langkah Pertama yang Anda Perlu Lakukan.

Assalamualaikum dan selamat datang! Terima kasih kerana sudi visit blog pakarfibre. Saya hargai sangat. Lagi best kalau anda boleh share blog ni dengan adik beradik yang lain ok.

Once anda dah terbaca posting ni, saya assume anda dah ada nawaitu nak survey pasal unifi. Betul ke idok? Kalau betul, tahniah sebab anda dah jumpa agent yang dipercayai dan disukai ramai. hehe

Nak daftar unifi ni mudah sangat. Just follow je syarat ni insyaAllah selesai. Sebab proses pertama ni yang crucial.

Syarat daftar Unifi

Untuk daftar unifi, Perkara pertama yang anda kena buat adalah dengan menekan link ini. Link tersebut akan membawa anda ke borang check coverage.

Tolong berikan nama, no telefon dan alamat rumah seperti yang direquest. Kalau anda perasan, dalam online form tu minta alamat details kan? Why kena bagi alamat details? Baca kat sini.

Lepas dah isi dan tekan butan SEND, info tersebut akan dihantar kepada saya melalui whatsapp. Saya akan check coverage kawasan rumah atau office anda. Buat apa nak pasang tapi coverage takde bukan? So kat sini peranan saya.

Jika ada coverage, insyaAllah dalam tempoh 24 akan akan dimaklumkan. Biasanya cepat je. Saya akan guide anda berkenaan pakej dan sebagainya.

Kalau anda nak survey-survey pakej atau plan unifi 2020, boleh je klik link di bawah. Saya dah sediakan website yang cantik untuk kemudahan anda.

Klik sini: Plan Unifi 2020

In case dalam tempoh 24 jam anda tak terima apa-apa msg wasap dari saya, bermakna alamat tu tiada coverage. Saya dengan rendah diri memohon maaf awal-awal. Tapi saya akan cuba bagi alternatif yang mungkin boleh membantu.

So kalau anda dah pasang niat nak cuci mata pakej unifi untuk tahun 2020 ni, cepat-cepat klik link ni. Saya tolong check coverage. Terima kasih!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *