Myunifi Aplikasi Terbaik untuk Pelanggan Setia UniFi

myunifi app

Table of Contents

Anda pengguna baru unifi? Kalau ya, teruskan membaca sebab saya nak share satu aplikasi yang bakal memudahkan urusan anda sebagai pelanggan unifi.

Kalau anda merupakan pelanggan unifi sedia ada, mesti anda dah familiar dengan aplikasi ini. Aplikasi yang simple tapi sangat membantu apa-apa hal berkaitan unifi.

Bagi yang dah daftar tapi belum pasang unifi, atau sudah ada unifi di rumah tapi belum pernah install aplikasi myunifi ni, saya sarankan install sekarang di google playstoreapp store atau app gallery (huawei).

8 sebab perlu install myunifi app

OK kat sini saya kan kongsikan antara kelebihan aplikasi myunifi untuk anda. InsyaAllah sangat membantu.

Urus Langganan

  1. Anda boleh subscribe any unifi services dengan mudah
  2. Kalau anda sedang menunggu pihak TM datang nak pasang unifi, tiba-tiba nak tukar tarikh, semuanya boleh dilakukan di aplikasi myunifi
  3. Boleh track progress pemasangan

Akaun unifi

  1. Boleh monitor penggunaan internet
  2. Boleh upgrade unifi plan
  3. Boleh view, download dan bayar bil unifi

Support

  1. Boleh minta bantu kalau ada masalah berkenaan unifi
  2. Get in touch dengan staff khidmat pelanggan melalui Live Chat

Kongsi artikel ini

Mereka baca ini juga

Check Coverage Unifi Fibre

Sila isikan maklumat di bawah dengan tepat untuk melancarkan proses pemeriksaan port unifi.

Pastikan anda memilih tujuan yang betul agar proses pemeriksaan menjadi lebih mudah

Coverage Unifi

Sertai channel ini untuk ketahui sebarang update tentang status coverage unifi di kawasan anda

4 Comments

  1. Saya day lama guna unifi app. Tp start akhir bulan lepas, app untuk tengok akaun (bil) tidak dapat digunakan. Hanya ada paparan ‘error’.
    Jadi apa tindakan perlu dilakukan untuk menggunakan app ini seperti dahulu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *