Cara Mudah Nak Track Order, Tukar Tarikh Pemasangan Unifi Dengan Unifi-Goer 2021

Table of Contents

Adakah anda merupakan new customer untuk unifi fibre broadband? Teringin nak monitor progress order? Nak tukar tarikh pemasangan? Ataupun nak cancel appointment?

Jom saya kongsikan caranya.

1st sekali, anda kena daftar akaun di portal rasmi unifi. Bila dah daftar, login macam biasa dan klik track order

Track Order Unifi

tukar tarikh pemasangan goer1

Klik acknowledge untuk sahkan tarikh dan alamat pemasangan unifi

tukar tarikh pemasangan goer2

Anda nak tukar date sebab date yang awal-awal tak available? Takde masalah. Follow je step seterusnya. Klik change appointment

Tukar Tarikh Pemasangan Unifi

tukar-tarikh-pemasangan-unifi

Pilih sebab pertukaran tarikh dan pilih tarikh pemasangan baru. Perlu di ingat, tarikh pemasangan tidak boleh ditukar 24 jam sebelum pemasangan berlaku.

tukar tarikh pemasangan goer4

Cancel Appointment

cancel pemasangan unifi
sebab pembatalan akaun unifi

Jika anda mempunyai sebarang kesulitan berkaitan hal-hal ini, boleh terus live chat dengan pihak TM.

Kongsi artikel ini

Mereka baca ini juga

Check Coverage Unifi Fibre

Sila isikan maklumat di bawah dengan tepat untuk melancarkan proses pemeriksaan port unifi.

Pastikan anda memilih tujuan yang betul agar proses pemeriksaan menjadi lebih mudah

Coverage Unifi

Sertai channel ini untuk ketahui sebarang update tentang status coverage unifi di kawasan anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *