Unlimited Internet | Unifi Home Fibre
Plan Unifi

Unlimited Internet | Unifi Home Fibre

Apa yang saya akan dapat bila subscribe unifi home fibre? Azwan Alee Unlimited Internet Anda anda dapat internet berkelajuan tinggi tanpa ada had kuota mengikut pakej yang anda ambil. Tgk pakej di sini. Basically, lagi tinggi harga pakej, lagi tinggi kelajuan internet. Simple kan? Berapa laju yang support? Biasanya kalau rumah landed, mostly akan support…

Jaringan Prihatin Unifi
Plan Unifi

Jaringan Prihatin Unifi

Demi menyahut dan menyokong inisiatif pihak kerajaan bagi menawarkan kredit eksklusif kepada rakyat Malaysia khususnya penerima Bantuan Prihatin Rakyat (BPR) untuk menikmati lebih banyak penjimatan dan data under Program Jaringan Prihatin 2021. Pelan Jaringan Prihatin Unifi ditawarkan memiliki ciri-ciri yang berikut: Pelan Jaringan Prihatin Unifi Mobile yang layak di mohon Pelanggan di beri pilihan samaada…

Promosi UNIFI TRY ME Tak Rugi Cuba | Promosi Masih Berjalan
Plan Unifi

Promosi UNIFI TRY ME Tak Rugi Cuba | Promosi Masih Berjalan

UPDATED JULY 2020: Pakej ini masih ditawarkan. So grab cepat-cepat! UNIFI sekali lagi buat promosi yang dipanggil TRY ME. Promo try me ni nak bagi tahu semua bahawa anda akan dapat Internet tanpa had secara percuma selama sebulan! Serius lah! Serius! Walaubagaimanapun, promo ni sampai 30 Jun 2020 je. So kalau anda berminat nak pasang…

Plan Unifi 2020 untuk Kediaman Anda. Bermula RM89 Sebulan
Plan Unifi

Plan Unifi 2020 untuk Kediaman Anda. Bermula RM89 Sebulan

Kali ni saya akan share dengan anda plan unifi 2020. Untuk internet rumah, just ada 7 tier dan kesemuanya offer unlimited data. Plan unifi paling rendah harga bermula RM89 sebulan dan yang paling premium RM349. Anda perasan tak untuk 100mbps ada 2 jenis? Speed sama tapi harga beza kan? Untuk tahu perbezaan setiap plan, just klik…