Plan Unifi

Plan Unifi 2020 untuk Kediaman Anda. Bermula RM89 Sebulan

Kali ni saya akan share dengan anda plan unifi 2020. Untuk internet rumah, just ada 7 tier dan kesemuanya offer unlimited data.

Plan unifi paling rendah harga bermula RM89 sebulan dan yang paling premium RM349. Anda perasan tak untuk 100mbps ada 2 jenis?

Speed sama tapi harga beza kan? Untuk tahu perbezaan setiap plan, just klik sini untuk info lanjut.

PLAN UNIFI 2020

So macam mana nak pilih pakej yang sesuai?

Jawapan dia, berbalik kepada cara penggunaan dan kemampuan anda. Setiap orang ada keperluan dan komitmen masing-masing.

Kalau anda heavy user, layan movie atau drama hari-hari, main game PUBG etc. saya recommend better ambik yang higher speed. Kalau anda just perlukan internet di rumah, 30mbps dah cukup laju sebenarnya.

Kalau anda ada nak tanya apa-apa, just wasap saya. But 1st sekali, jom kita check coverage ok. Nanti kita discuss dalam whatsapp. Yang penting roger. Kalau tak roger, camne saya nak tolong. Sekian, terima kasih.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *