Plan Unifi

Promosi UNIFI TRY ME Tak Rugi Cuba | Promosi Masih Berjalan

UPDATED JULY 2020: Pakej ini masih ditawarkan. So grab cepat-cepat! UNIFI sekali lagi buat promosi yang dipanggil TRY ME. Promo try me ni nak bagi tahu semua bahawa anda akan dapat

Internet tanpa had secara percuma selama sebulan! Serius lah!

Serius!

Walaubagaimanapun, promo ni sampai 30 Jun 2020 je. So kalau anda berminat nak pasang unifi, TRY ME sekarang. Klik sini untuk check coverage

Pakej Unifi Try Me

Ada lima jenis pakej unifi yang anda boleh cuba selama sebulan. Antaranya

30 Mbps RM89/sebulan
100 Mbps RM129/sebulan
30 Mbps + Channel TV RM149/sebulan
100 Mbps + Channel TV RM189/sebulan
300 Mbps + Channel TV RM199/sebulan
500 Mbps + Channel TV RM249/sebulan
800 Mbps + Channel TV RM349/sebulan

Terma dan Syarat Pasang Unifi

So macam biasa. Mana-mana yang berminat nak pasang unifi, kena follow dengan terma dan syarat mendaftar unifi. Boleh baca kat sini.

Ok bang. Saya dah daftar dan suddenly tak jadi nak continue macam mana?

Macam biasalah. Tiba-tiba rase tak puas hati dengan network unifi dan nak benti subscribe promosi ni..Boleh ke? Opkos boleh.

Cara dia mudah je.

  1. Walk in ke TM point terdekat sebelum 30 hari tempoh try me tamat
  2. Bawak sekali semua equipment (Modem, Broadband Termination Unit (BTU) and unifi Media Box (kalau ada ambik pakej ni)
  3. Nanti TM akan return balik duit advance payment pada bulan berikutnya.

So apa tunggu lagi. Best ni peluang unifi dan bagi. Still untung grab sekarang sebab free bulan pertama. Kan dah jimat kat situ.

Berminat nak pasang Unifi?

Hubungi saya segera

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *