Cara Mudah Bayar Bil Unifi Guna JomPay di Maybank ATM Machine
Payment

Cara Mudah Bayar Bil Unifi Guna JomPay di Maybank ATM Machine

Anda pengguna unifi tapi tiada online banking? Jangan susah hati. Kini anda boleh membayar bil unifi menggunakan ATM Machine sahaja. Dalam video ni, saya tunjukkan cara bayar bil unifi guna JomPAY di Maybank ATM Machine. Guna JomPay di ATM Maybank Untuk bahagian Biller Code tu pastikan anda masukkan code 8888. Nombor ni khas untuk Unifi….

5 Cara Bayar Bil Unifi Online dan Offline | Panduan Pelanggan Baru Unifi
Payment | Billing

5 Cara Bayar Bil Unifi Online dan Offline | Panduan Pelanggan Baru Unifi

Macam mana cara bayar bil unifi? Omicron Olulu Anda pelanggan baru unifi ye? Masih tertanya-tanya cara nak bayar bil unifi? Jom saya kongsikan antara platform yang disediakan oleh TM Unifi bagi memudahkan para pelanggan untuk bayar bil unifi online mahupun offline. Semoga bermanfaat untuk semua pelanggan unifi. Cara Bayar Bil Unifi Online 1. Unifi website…

Cara Bayar Unifi Guna JomPAY melalui Maybank2u
Payment

Cara Bayar Unifi Guna JomPAY melalui Maybank2u

Ramai pengguna yang baru pasang unifi tertanya-tanya… “Macam mana cara nak bayar unifi ye?” Uncle Kentang Disini saya kongsikan cara paling mudah untuk bayar bil unifi. Untuk follow step yang saya tunjukkan ni, anda kena ada online banking lah. Kalau anda takde online banking, boleh rujuk posting ni untuk bayar bil unifi guna ATM machine. Bayar Unifi…