Rumah Takde Unifi Coverage? Please Consider 2 Best Option Ni
Coverage

Rumah Takde Unifi Coverage? Please Consider 2 Best Option Ni

Pernah tak anda experience macam ni. Niat di hati nak pasang unifi kat rumah. Tanya ramai agent. Bila mintak agent check coverage, jawapan yang saya dapat… “Maaf. Rumah awak tiada unifi coverage” Disappointed sangat kan? Semangat dah nak pasang unifi. Semua agent bagi jawapan yang sama. Apa yang saya boleh buat? Saya faham apa yang…

Coverage Unifi Available untuk Rumah Anda, So What’s Next?
Coverage

Coverage Unifi Available untuk Rumah Anda, So What’s Next?

Part ni paling best. Once saya dah text anda dengan ayat yang lebih kurang macam ni… “Salam tuan. Saya dah check unifi coverage kediaman tuan. Alhamdulillah ada liputan. Support sehingga 300mbps” Alhamdulillah, mesti anda hepi kan? Dah terbayang rumah akan ada internet sendiri tanpa had. Yelah, zaman sekarang ni boleh kata internet ni satu keperluan….