Plan Unifi

Unlimited Internet | Unifi Home Fibre

Apa yang saya akan dapat bila subscribe unifi home fibre?

Azwan Alee

Unlimited Internet

Anda anda dapat internet berkelajuan tinggi tanpa ada had kuota mengikut pakej yang anda ambil. Tgk pakej di sini.

Basically, lagi tinggi harga pakej, lagi tinggi kelajuan internet. Simple kan?

Berapa laju yang support?

Biasanya kalau rumah landed, mostly akan support kelajuan paling maksimum iaitu 800mbps.

Anda boleh subscribe pakej 30mbps hingga lah 800mbps. Terpulang.

Kalau rumah apartment atau kondominium, ada yang support maximum 30mbps sahaja (VDSL) dan ada yang support maksimum 800mbps (FTTH)

Kalau agent cakap support 30mbps je, hanya pakej RM89 (internet) dan pakej RM149 (internet + UPB) je yang boleh anda subscribe. Lebih dari 30mbps menang xboleh.

So bila dah subscribe mana2 pakej, anda boleh pakai sebanyak mana yang boleh sebab tiada sekatan atau had kuota dikenakan.

Selalu jugak sy dapat soalan mcm ni.

“Unifi fibre ni boleh pakai berapa GB?

Unifi fibre tiada GB. Ia unlimited šŸ‘ Sekian.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *